Helposti tulen kuvitelleeksi, että tänne kirjoittaessani kirjoitan vain itselleni. Ehkä siksi, että tästä on tullut paikka jonne voin purkaa mieltä myllertävät asiat ja saada ne siten, ainakin hetkeksi, pois ajatuksista. Mutta aika ajoin pysähdyn huomaamaan kuinka kävijälaskurissa lukema kasvaa.... täällähän käy muitakin! Täällä käyt juuri sinä ja juuri sinua haluan kiittää. Kiitos.

Lämmittää kovin mieltä huomata, että ehkä ajatuksissani on sittenkin jonkinmoista tolkkua kun vierailijoitakin blogissani käy. Kiitos myös teille kaikille ihanille ihmisille, jotka olette jättäneet kommentteja ja kannustavia sanoja. Niillä on kantava voima ja ne tulevat enemmän kuin tarpeeseen. *halaa kaikkia* Vertaistuen merkitystä on vaikea edes pukea sanoiksi, kuinka paljon se auttaa jaksamaan.

Ja jos et ole jättänyt vierailustasi kommenttia niin ymmärrän sen hyvin, mutta mielelläni haluaisin tietää sinusta. Miten olet vaikka eksynyt sivuilleni, koskettaako aihe sinua henkilökohtaisesti? Jotain pientä osviittaa siitä, ketä kaikkia siellä ruudun toisella puolella on 1240925584_img-d41d8cd98f00b204e9800998e