Menin tekemään raskaustestin. Hullu olen.... vaikka vielä ois viikko aikaa kierron loppuu. Mutta kun ei malta! Ei. Ja negaahan se näytti. No, pääsinpähän luulotaudista ja kuvitteellisista raskausoireista eroon.

Näin siinä taas kävi, että kalenteri kourassa vaanin miestä makkarin ovella. Ei pitäisi, ei. Mutta minkäs teet? Miten tästä hulluudesta pääsis eroon.... tai sais sen kuriin.

Aloin pitämään blogiakin selviytyäkseni keskenmenoista. Tämän piti käsittellä keskenmenoja ja nyt tästä onkin tullut mielipuolen päiväkirja vauvamaniasta! Päässä pyörii kp:t, ov:t, dpo:t, km:t..... En ikinä kuvitellut ajautuvani näin syvälle ks. aiheen terminologiaan ja lyhenteisiin. Vaikka pientähän tämä vielä on varsinaisten lapsettomuushoitojen ja -lyhenteiden rinnalla.

Kovin kaukaiselta kuulostavat ne peruskoulun terveystiedon opettajan varoittavat lauseet: jo ensimmäisestä yhdyntä kerrasta voi tulla raskaaksi. Uuuuu..... pelottavaa. Ai kamala. Tarinan toinen puoli jäi vain opettajalta kertomatta. Kuka olisi varoittanut, ettei raskaaksi tullakaan noin vaan. Olen ruvennut jo sitäkin miettimään, että olisiko meillä mieheni kanssa jo lapsi jos ei koskaan oltaisi yhdessä olon aikana ehkäisyä käytetty. Yhteisiä vuosia takana kuitenkin kohta jo 10.... Luulisi, että niihin vuosiin olisi edes yksi elävä lapsi mahtunut mukaan. 

Vaan turhaa jossittelua kaikki. Näillä korteilla on peliä jatkettava mitä on saanut.